120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O lenjerie intimă calitativă, care se potrivește perfect, vă oferă încredere pe întreg parcursul zilei și vă face să vă simțiți feminină. Înlocuiți deci clasicele lenjerii de corp sintetice cu sutiene de damă din lână merinos, care este extrem de moale, lasă pielea să respire și este comodă pentru uz zilnic și pentru sport. Exact pentru asta su...

O lenjerie intimă calitativă, care se potrivește perfect, vă oferă încredere pe întreg parcursul zilei și vă face să vă simțiți feminină. Înlocuiți deci clasicele lenjerii de corp sintetice cu sutiene de damă din lână merinos, care este extrem de moale, lasă pielea să respire și este comodă pentru uz zilnic și pentru sport. Exact pentru asta sunt concepute lenjerii intime funcționale și cele termice din lână merino, care vă fac să vă simțiți bine și în largul dvs., chiar și atunci când faceți sport.

Dați o șansă articolelor de îmbrăcăminte și lenjeriilor din lână merino

Lâna merino este o lână extrem de fină produsă de rasa de oi domestice cunoscute sub numele de Merino. Este așadar un material complet natural și antibacterian, care spre deosebire de lâna obișnuită nu zgârie pielea și nu o irită. În plus, nu miroase și are proprietăți termoregulatoare excelente - în timp ce vara vă răcorește, iar iarna vă ține de cald. De aceea, din lână merino este fabricată nu doar lenjeria intimă pentru uz zilnic, dar și lenjerie sport de damă și sutiene sport. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole