120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O lenjerie intimă calitativă, care se potrivește perfect, vă oferă încredere pe întreg parcursul zilei și vă face să vă simțiți feminină. Înlocuiți deci clasicele lenjerii de corp sintetice cu sutiene de damă din lână merinos, care este extrem de moale, lasă pielea să respire și este comodă pentru uz zilnic și pentru sport. Exact pentru asta su...

O lenjerie intimă calitativă, care se potrivește perfect, vă oferă încredere pe întreg parcursul zilei și vă face să vă simțiți feminină. Înlocuiți deci clasicele lenjerii de corp sintetice cu sutiene de damă din lână merinos, care este extrem de moale, lasă pielea să respire și este comodă pentru uz zilnic și pentru sport. Exact pentru asta sunt concepute lenjerii intime funcționale și cele termice din lână merino, care vă fac să vă simțiți bine și în largul dvs., chiar și atunci când faceți sport.

Dați o șansă articolelor de îmbrăcăminte și lenjeriilor din lână merino

Lâna merino este o lână extrem de fină produsă de rasa de oi domestice cunoscute sub numele de Merino. Este așadar un material complet natural și antibacterian, care spre deosebire de lâna obișnuită nu zgârie pielea și nu o irită. În plus, nu miroase și are proprietăți termoregulatoare excelente - în timp ce vara vă răcorește, iar iarna vă ține de cald. De aceea, din lână merino este fabricată nu doar lenjeria intimă pentru uz zilnic, dar și lenjerie sport de damă și sutiene sport. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.