120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu sunteți prea pasionat de pijamale? În acest caz încercați grozavii boxeri pentru bărbați, pentru dormit. Sunt incredibil de confortabili, nu vă strâng pielea și nu o zgârie și sunt disponibile în multe modele atemporale. Dacă sunteți adepții clasicului, optați pentru boxeri în culori neutre, în caz contrar lăsați să pătrundă în garderoba dvs...

Nu sunteți prea pasionat de pijamale? În acest caz încercați grozavii boxeri pentru bărbați, pentru dormit. Sunt incredibil de confortabili, nu vă strâng pielea și nu o zgârie și sunt disponibile în multe modele atemporale. Dacă sunteți adepții clasicului, optați pentru boxeri în culori neutre, în caz contrar lăsați să pătrundă în garderoba dvs. boxeri cu motive vesele, care vă vor ridica garantat moralul. Atenția dvs. nu trebuie să fie distrasă în special de la boxerii bărbătești pentru dormit, fabricați de branduri cehești, care pun accentul pe confort, calitate și sustenabilitate. 

Cum să alegeți niște boxeri pentru bărbați ideali?

Cel ma important aspect este ca acești boxeri pentru bărbați să se potrivească bine, să nu vă strângă și să fie plăcuți la purtat. Din acest motiv, la noi veți găsi chiar și boxeri mărimi mari, care se vor potrivi chiar și bărbaților mai solizi, din punct de vedere al spațiului ocupat. Atunci când alegeți boxeri, nu vă axați doar pe croială și design, ci și pe calitatea materialelor – o alegere grozavă sunt boxerii din bumbac, care sunt potriviți și pentru pielea sensibilă sau boxeri din satin, care au un aspect elegant, de bun gust și răcoresc plăcut pielea pe timpul verii.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 527 articole
pe pagină
1–30 din 527 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.