120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu sunteți prea pasionat de pijamale? În acest caz încercați grozavii boxeri pentru bărbați, pentru dormit. Sunt incredibil de confortabili, nu vă strâng pielea și nu o zgârie și sunt disponibile în multe modele atemporale. Dacă sunteți adepții clasicului, optați pentru boxeri în culori neutre, în caz contrar lăsați să pătrundă în garderoba dvs...

Nu sunteți prea pasionat de pijamale? În acest caz încercați grozavii boxeri pentru bărbați, pentru dormit. Sunt incredibil de confortabili, nu vă strâng pielea și nu o zgârie și sunt disponibile în multe modele atemporale. Dacă sunteți adepții clasicului, optați pentru boxeri în culori neutre, în caz contrar lăsați să pătrundă în garderoba dvs. boxeri cu motive vesele, care vă vor ridica garantat moralul. Atenția dvs. nu trebuie să fie distrasă în special de la boxerii bărbătești pentru dormit, fabricați de branduri cehești, care pun accentul pe confort, calitate și sustenabilitate. 

Cum să alegeți niște boxeri pentru bărbați ideali?

Cel ma important aspect este ca acești boxeri pentru bărbați să se potrivească bine, să nu vă strângă și să fie plăcuți la purtat. Din acest motiv, la noi veți găsi chiar și boxeri mărimi mari, care se vor potrivi chiar și bărbaților mai solizi, din punct de vedere al spațiului ocupat. Atunci când alegeți boxeri, nu vă axați doar pe croială și design, ci și pe calitatea materialelor – o alegere grozavă sunt boxerii din bumbac, care sunt potriviți și pentru pielea sensibilă sau boxeri din satin, care au un aspect elegant, de bun gust și răcoresc plăcut pielea pe timpul verii.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 927 articole
pe pagină
1–30 din 927 articole