120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Domnilor, așa cum și dvs. vă plac lenjeriile din satin pe care le poartă partenerele, la fel și ele le apreciază atunci când dvs. le purtați. Boxerii din satin, pentru bărbați, arată foarte elegant, de bun gust și sunt și plăcuți la atingere. Și nu vă faceți grijă - și dvs. vă veți simți bine purtându-i! Sunt incredibili de confortabili, nu zgâ...

Domnilor, așa cum și dvs. vă plac lenjeriile din satin pe care le poartă partenerele, la fel și ele le apreciază atunci când dvs. le purtați. Boxerii din satin, pentru bărbați, arată foarte elegant, de bun gust și sunt și plăcuți la atingere. Și nu vă faceți grijă - și dvs. vă veți simți bine purtându-i! Sunt incredibili de confortabili, nu zgârie și nici nu strâng pielea, și răcoresc în mod plăcut pielea, ceea ce veți aprecia cu siguranță în zilele fierbinți de vară. Sunt foarte buni și pentru uzul de zi cu zi, însă sunt ideali ca și boxeri pentru bărbați pe timp de noapte. Așadar, domnilor, v-am convins?

Cum să alegeți boxerii pentru bărbați care să vi se potrivească?

Cel mai important aspect este ca articolele de lenjerie intimă pentru bărbați să se potrivească bine, să nu zgârie și să fie confortabile. Dacă sunteți adepții clasicului, optați pentru boxeri în culori neutre, în caz contrar lăsați să pătrundă în garderoba dvs. motive vesele, care vă vor ridica garantat moralul. Nu subestimați alegerea materialului – o alegere foarte bună sunt boxerii din bumbac, care sunt ideali, chiar și pentru pielea sensibilă. Îți pasă de sustenabilitatea articolelor de îmbrăcăminte pe care le purtați? Atunci alegeți boxerii fabricați din bumbac bio.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–10 din 10 articole
1–10 din 10 articole