120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Domnilor, așa cum și dvs. vă plac lenjeriile din satin pe care le poartă partenerele, la fel și ele le apreciază atunci când dvs. le purtați. Boxerii din satin, pentru bărbați, arată foarte elegant, de bun gust și sunt și plăcuți la atingere. Și nu vă faceți grijă - și dvs. vă veți simți bine purtându-i! Sunt incredibili de confortabili, nu zgâ...

Domnilor, așa cum și dvs. vă plac lenjeriile din satin pe care le poartă partenerele, la fel și ele le apreciază atunci când dvs. le purtați. Boxerii din satin, pentru bărbați, arată foarte elegant, de bun gust și sunt și plăcuți la atingere. Și nu vă faceți grijă - și dvs. vă veți simți bine purtându-i! Sunt incredibili de confortabili, nu zgârie și nici nu strâng pielea, și răcoresc în mod plăcut pielea, ceea ce veți aprecia cu siguranță în zilele fierbinți de vară. Sunt foarte buni și pentru uzul de zi cu zi, însă sunt ideali ca și boxeri pentru bărbați pe timp de noapte. Așadar, domnilor, v-am convins?

Cum să alegeți boxerii pentru bărbați care să vi se potrivească?

Cel mai important aspect este ca articolele de lenjerie intimă pentru bărbați să se potrivească bine, să nu zgârie și să fie confortabile. Dacă sunteți adepții clasicului, optați pentru boxeri în culori neutre, în caz contrar lăsați să pătrundă în garderoba dvs. motive vesele, care vă vor ridica garantat moralul. Nu subestimați alegerea materialului – o alegere foarte bună sunt boxerii din bumbac, care sunt ideali, chiar și pentru pielea sensibilă. Îți pasă de sustenabilitatea articolelor de îmbrăcăminte pe care le purtați? Atunci alegeți boxerii fabricați din bumbac bio.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–7 din 7 articole
1–7 din 7 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.