120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Intrați în spiritul Crăciunului în stilul Nedeto.ro.! Îmbrăcați boxeri veseli, decorați cu comete zburătoare, fulgi de zăpadă și spiriduși verzi și bucurați-vă de sărbătorile de Crăciun în liniște și pace. Boxerii de damă și boxerii lungi pentru bărbați sunt special creați pentru lenevitul ascultând povești de Crăciun, pentru înfulecatul de pră...

Intrați în spiritul Crăciunului în stilul Nedeto.ro.! Îmbrăcați boxeri veseli, decorați cu comete zburătoare, fulgi de zăpadă și spiriduși verzi și bucurați-vă de sărbătorile de Crăciun în liniște și pace. Boxerii de damă și boxerii lungi pentru bărbați sunt special creați pentru lenevitul ascultând povești de Crăciun, pentru înfulecatul de prăjituri și băutului de vin fiert sau ciocolată caldă. Și apropo –  avem pentru dvs. șorturi pentru cupluri, asortate, cu ajutorul cărora veți fi un cuplu inseparabil.

Cadouri de Crăciun pe ultima sută de metri?

Ziua de Ajun bate la ușă și dvs. încă nu ați cumpărat cadouri de Crăciun? Faceți-le o bucurie celor dragi, cu lenjerie intimă veselă, confecționată din materiale calitative, precum bumbacul sau fibra de bambus. Domnii vor iubi confortabilii boxeri clasici și boxeri veseli, în timp ce doamnele se vor îndrăgosti de delicatele pijamale din flanel, cu motive de Crăciun, și călduroasele șosete. Toate articolele de îmbrăcăminte le vom împacheta cu drag în ambalaje cadou, astfel încât să primiți un cadou de Crăciun complet pe care îl puteți pune sub brad în Ajunul Crăciunului.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 31 articole
pe pagină
1–30 din 31 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.