120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Intrați în spiritul Crăciunului în stilul Nedeto.ro.! Îmbrăcați boxeri veseli, decorați cu comete zburătoare, fulgi de zăpadă și spiriduși verzi și bucurați-vă de sărbătorile de Crăciun în liniște și pace. Boxerii de damă și boxerii lungi pentru bărbați sunt special creați pentru lenevitul ascultând povești de Crăciun, pentru înfulecatul de pră...

Intrați în spiritul Crăciunului în stilul Nedeto.ro.! Îmbrăcați boxeri veseli, decorați cu comete zburătoare, fulgi de zăpadă și spiriduși verzi și bucurați-vă de sărbătorile de Crăciun în liniște și pace. Boxerii de damă și boxerii lungi pentru bărbați sunt special creați pentru lenevitul ascultând povești de Crăciun, pentru înfulecatul de prăjituri și băutului de vin fiert sau ciocolată caldă. Și apropo –  avem pentru dvs. șorturi pentru cupluri, asortate, cu ajutorul cărora veți fi un cuplu inseparabil.

Cadouri de Crăciun pe ultima sută de metri?

Ziua de Ajun bate la ușă și dvs. încă nu ați cumpărat cadouri de Crăciun? Faceți-le o bucurie celor dragi, cu lenjerie intimă veselă, confecționată din materiale calitative, precum bumbacul sau fibra de bambus. Domnii vor iubi confortabilii boxeri clasici și boxeri veseli, în timp ce doamnele se vor îndrăgosti de delicatele pijamale din flanel, cu motive de Crăciun, și călduroasele șosete. Toate articolele de îmbrăcăminte le vom împacheta cu drag în ambalaje cadou, astfel încât să primiți un cadou de Crăciun complet pe care îl puteți pune sub brad în Ajunul Crăciunului.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 79 articole
pe pagină
1–30 din 79 articole