120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Boxerii veseli, plini de culoare, vă vor aduce cu siguranță un zâmbet pe buze și vor deveni prietenul preferat împotriva oricărui disconfort. Odată ce îi îmbrăcați puteți fi siguri că buna dvs. dispoziție nu va fi stricată de o zi ploioasă de luni, de o ședință interminabilă și nici de lipsa cafelei în bucătăria de la birou. Și pentru că nu era...

Boxerii veseli, plini de culoare, vă vor aduce cu siguranță un zâmbet pe buze și vor deveni prietenul preferat împotriva oricărui disconfort. Odată ce îi îmbrăcați puteți fi siguri că buna dvs. dispoziție nu va fi stricată de o zi ploioasă de luni, de o ședință interminabilă și nici de lipsa cafelei în bucătăria de la birou. Și pentru că nu era de ajuns, aici își vor găsi locul și iubitorii naturii, cei ai mâncării delicioase și a sărbătorii de Crăciun, dar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Cum să alegeți boxeri pentru bărbați? 

Boxerii pentru bărbați nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat adevărat. Datorită croielii mulate, aceștia îmbrățișează corpul, nu se strâng pe piele și pot fi purtați, chiar și sub pantaloni strâmți. În plus, elasticul confortabil din talie se adaptează bine la proporțiile dvs, nu strânge pielea și nu o ciupește. De mare succes sunt boxerii cehești Horsefeathers sau boxerii colorați 69SLAM. Nu ați auzit încă de ei? Marca renumită mondial de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, costume de baie și accesorii s-a născut în Bali, paradisul surferilor, al soarelui și al bunei dispoziții.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 143 articole
pe pagină
1–30 din 143 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.