120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Boxerii veseli, plini de culoare, vă vor aduce cu siguranță un zâmbet pe buze și vor deveni prietenul preferat împotriva oricărui disconfort. Odată ce îi îmbrăcați puteți fi siguri că buna dvs. dispoziție nu va fi stricată de o zi ploioasă de luni, de o ședință interminabilă și nici de lipsa cafelei în bucătăria de la birou. Și pentru că nu era...

Boxerii veseli, plini de culoare, vă vor aduce cu siguranță un zâmbet pe buze și vor deveni prietenul preferat împotriva oricărui disconfort. Odată ce îi îmbrăcați puteți fi siguri că buna dvs. dispoziție nu va fi stricată de o zi ploioasă de luni, de o ședință interminabilă și nici de lipsa cafelei în bucătăria de la birou. Și pentru că nu era de ajuns, aici își vor găsi locul și iubitorii naturii, cei ai mâncării delicioase și a sărbătorii de Crăciun, dar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Cum să alegeți boxeri pentru bărbați? 

Boxerii pentru bărbați nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat adevărat. Datorită croielii mulate, aceștia îmbrățișează corpul, nu se strâng pe piele și pot fi purtați, chiar și sub pantaloni strâmți. În plus, elasticul confortabil din talie se adaptează bine la proporțiile dvs, nu strânge pielea și nu o ciupește. De mare succes sunt boxerii cehești Horsefeathers sau boxerii colorați 69SLAM. Nu ați auzit încă de ei? Marca renumită mondial de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, costume de baie și accesorii s-a născut în Bali, paradisul surferilor, al soarelui și al bunei dispoziții.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 202 articole
pe pagină
1–30 din 202 articole