120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Articolele clasice de lenjerie intimă nu vă mai convin? Încercați boxerii pentru bărbați și boxerii clasici din lyocell, bumbac sau fibre de bambus! Odată ce îi veți încerca, nu veți mai vrea să purtați altceva. Aceste articole de lenjerie intimă din materiale naturale sunt extrem de plăcute la atingere și respirabile, deci permit pielii să res...

Articolele clasice de lenjerie intimă nu vă mai convin? Încercați boxerii pentru bărbați și boxerii clasici din lyocell, bumbac sau fibre de bambus! Odată ce îi veți încerca, nu veți mai vrea să purtați altceva. Aceste articole de lenjerie intimă din materiale naturale sunt extrem de plăcute la atingere și respirabile, deci permit pielii să respire liberă și nu o irită. Aruncați o privire la boxerii cu elastic clasic – depinde doar de dvs. ce fel de design alegeți, dacă optați pentru cei cu picior mai scurt sau mai lung.

Ce este lyocell?

Lyocell este o fibră naturală de nouă generație care este extrem de ecologică. Este un material moale și delicat care se remarcă prin respirabilitate și lejeritate și care vă va surprinde cu proprietățile sale termoregulatoare și antibacteriene. Într-o anumită măsură se aseamănă cu vâscoza, dar, în comparație cu aceasta, lyocell este mai rezistent și mai puțin elastic. După ce articolele de îmbrăcăminte sau lenjerie intimă din lyocell se uzează, ele pot fi lăsate la biodegradare în compost. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.