120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Aveți impresia ca a sosit timpul pentru o schimbare de garderobă? Pe Nedeto.ro veți găsi nu doar maieuri de damă, cămăși și tricouri pentru purtat prin casă, dar și hanorace, pantaloni scurți sau tricouri de damă pentru dormit. Croiala perfectă, materialele calitative și designul original sunt calități absolut normale ale acestor produse. Fieca...

Aveți impresia ca a sosit timpul pentru o schimbare de garderobă? Pe Nedeto.ro veți găsi nu doar maieuri de damă, cămăși și tricouri pentru purtat prin casă, dar și hanorace, pantaloni scurți sau tricouri de damă pentru dormit. Croiala perfectă, materialele calitative și designul original sunt calități absolut normale ale acestor produse. Fiecare dintre dvs. va găsi câte ceva la noi, sufletele romantice cu o înclinație pentru culori delicate, iubitoarele de branduri mondiale, dar și femei pasionate de sport care nu se opresc toată ziua.

Cum să alegeți un tricou care se potrivește perfect?

Clasicele tricouri de damă au locul lor de cinste în garderoba fiecărei femei. Tot ce trebuie să faceți este să le combinați și puteți pleca cu ele la birou, la o întâlnire romantică sau să faceți sport. Dacă vreți ca tricoul dvs. să reziste mai mult de un singur sezon, atunci acordați întâietate croielii simple, clasice și atemporale, precum și materialelor calitative și naturale. Nu veți da greș nici dacă vă veți îmbogăți garderoba cu un tricou din colecția Calvin Klein și Tommy Hilfiger sau cu un tricou sport Puma.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.