120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Temperaturi scăzute, codul vestimentar al companiei sau un eveniment social. Indiferent de motiv, dresurile de damă nu a trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Ce să mai, trebuie să recunoaștem că nu veți arăta niciodată cu picioarele goale la fel de elegantă și distinsă, ca în dresuri subțiri. Dresurile Bellinda vă vor pune în valoa...

Temperaturi scăzute, codul vestimentar al companiei sau un eveniment social. Indiferent de motiv, dresurile de damă nu a trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Ce să mai, trebuie să recunoaștem că nu veți arăta niciodată cu picioarele goale la fel de elegantă și distinsă, ca în dresuri subțiri. Dresurile Bellinda vă vor pune în valoare frumusețea picioarelor, vor ascunde orice imperfecțiune și vă vor proteja de frig. Dacă vreți să vă surprindeți partenerul, îmbrăcați dresuri sexy împreună cu lenjeria de dantelă și urmăriți cum acestuia i se aprind ochii!

Și pentru sport? Pariați pe îmbrăcăminte funcțională

Dacă vă place să faceți sport în timpul liber, îmbrăcați elasticii colanți din material funcțional, care elimină transpirația, absorb mirosurile și se usucă repede. Ce fel de lungime de colanți să alegeți? Dacă doriți să arătați mai subțire, alegeți colanți în culori mai închise și cu o talie mai înaltă. Vă ajută la întărirea coapselor și a fundului, ascund burtica și vă subțiază optic. Nu vreți să renunțați la sportul preferat nici măcar iarna? Achiziționați-vă și lenjerie intimă funcțională, pe care o îmbrăcați pe sub pantaloni. Vă ține de cald, absoarbe mirosurile și se ocupă de eliminarea transpirației. 

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.