120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la confort sau la un design plăcut. Actuala modă pentru siluete plinuțe oferă nenumărate articole ispititoare care vă vor reda cu siguranță încrederea pierdută. Sigur vi se vor potrivi chiloți cu talie înaltă, care acoperă o burtică mai mare, sau lenjerii int...

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la confort sau la un design plăcut. Actuala modă pentru siluete plinuțe oferă nenumărate articole ispititoare care vă vor reda cu siguranță încrederea pierdută. Sigur vi se vor potrivi chiloți cu talie înaltă, care acoperă o burtică mai mare, sau lenjerii intime fără cusături, mulate, care evidențiază curbe senzuale. Și ce puteți îmbrăca pe timp de noapte? Lăsați deoparte lenjeria intimă și îmbrăcați confortabilele pijamale sau cămăși de noapte, care vă lasă pielea să respire în voie. 

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru siluete plinuțe?

Și articolele de lenjerie intimă pentru siluete plinuțe pot avea un design atrăgător. Cel mai important este să vă cunoașteți mărimile și să știți ce croială vă flatează. De aceea, în loc să optați pentru chiloți tanga de damă îmbrăcați chiloți pentru siluete plinuțe, care au o talie înaltă și pot astfel acoperi și o burtică un pic mai mare. În câteva minute, curbele senzuale seducătoare pot fi conturate cu lenjerii intime și chiloți strâmți, în timp ce busturile voluminoase sunt îmblânzite de sutiene cu bretele largi și închizători. Și în plus, pentru ca totul să fie și mai bine, pe Nedeto.ro veți găsi chiar și chiloți de damă, în mărimi mari – în mărimi chiar până la 5 XL.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–4 din 4 articole
1–4 din 4 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.