120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la chiloți tanga de damă. Actuala modă pentru siluete plinuțe oferă nenumărate articole atrăgătoare care se potrivesc femeilor cu burtică, posterior și coapse mai generoase. Pe timp de noapte totuși, lăsați lenjeria intimă la o parte și îmbrăcați confortabile...

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la chiloți tanga de damă. Actuala modă pentru siluete plinuțe oferă nenumărate articole atrăgătoare care se potrivesc femeilor cu burtică, posterior și coapse mai generoase. Pe timp de noapte totuși, lăsați lenjeria intimă la o parte și îmbrăcați confortabilele pijamale, boxeri de damă sau cămăși de noapte, care vă lasă pielea să respire în voie. 

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru siluete plinuțe?

Nici femeile cu forme mai pline nu trebuie să renunțe la confort și la designul preferat. Trebuie doar să vă cunoașteți măsurile și să știți ce croială de lenjerie intimă vă va oferi curbe seducătoare și va ascunde orice defecte. Un pariu sigur sunt chiloți damă cu talie înaltă, chiloții tanga pentru siluete plinuțe, chiloții modelatori și sutienele cu bretele mai late, care în doar câteva momente vă vor readuce încrederea pierdută. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire la lenjeria de damă mărimi mari și inspirați-vă pentru propria garderobă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–7 din 7 articole
1–7 din 7 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.