120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Purtați pijama doar pe timp de noapte sau sunteți un pic ca noi și vă place să vă relaxați în pijamale comode și în timpul zilei sau în weekend? La noi veți găsi pijamale pentru damă care sunt perfect concepute pentru nopțile, serile și mai ales zilele fierbinți de vară. Așa că nu mai ezitați și înlocuiți tricoul de dormit învechit cu o pijama ...

Purtați pijama doar pe timp de noapte sau sunteți un pic ca noi și vă place să vă relaxați în pijamale comode și în timpul zilei sau în weekend? La noi veți găsi pijamale pentru damă care sunt perfect concepute pentru nopțile, serile și mai ales zilele fierbinți de vară. Așa că nu mai ezitați și înlocuiți tricoul de dormit învechit cu o pijama de damă decentă cu pantaloni scurți Și dacă se lasă răcoare? În acest caz, îmbrăcați pijamale din bumbac sau flanel, cu mâneci lungi și pantaloni lungi, care în mod garantat vă vor ține de cald.  

Adormiți ca în puf!

Pijamalele din bumbac fac parte dintre acele articole clasice, care nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei. Deosebit de populare sunt acele pijamale realizate din bumbac cu un conținut scăzut de lycra. Aceasta din urmă asigură nu numai finețe și un material ușor, dar și confort termic în timpul nopților mai răcoroase. Din același motiv optați și pentru flanel, care este un material foarte flexibil și moale. În schimb, pe perioada verii dați întâietate satin-ului, care răcorește plăcut pielea și vă oferă astfel un somn neîntrerupt. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–12 din 12 articole
1–12 din 12 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.