120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de relaxarea binemeritată cu ajutorul acestei pijamale comode de damă cu pantaloni lungi, care este special creată pentru nopțile relaxante în fața șemineului, cele răcoroase și diminețile leneșe de weekend, cu micul dejun în pat. Așa că nu mai așteptați, îmbrăcați pijamalele călduroase, faceți-vă un ceai fierbinte și nu lăsați frig...

Bucurați-vă de relaxarea binemeritată cu ajutorul acestei pijamale comode de damă cu pantaloni lungi, care este special creată pentru nopțile relaxante în fața șemineului, cele răcoroase și diminețile leneșe de weekend, cu micul dejun în pat. Așa că nu mai așteptați, îmbrăcați pijamalele călduroase, faceți-vă un ceai fierbinte și nu lăsați frigul să vă strice buna dispoziție. Și imediat ce se instalează căldura de vară faceți loc în garderobă pentru grozava pijama din satin cu mânecă scurtă, care este răcoroasă și lasă pielea să respire. 

Adormiți ca în puf!

Un rol major în confecția pijamalelor îl joacă materialele naturale, precum bumbacul și fibrele de bambus, care absorb excelent transpirația, oferă o respirabilitate maximă și sunt potrivite și pentru persoanele cu pielea sensibilă. Deosebit de populare sunt acele pijamale din bumbac cu un conținut scăzut de lycra, care asigură finețe și un material ușor, dar și confort termic în timpul nopților mai răcoroase. Din același motiv, optați pentru flanelă, care este foarte flexibilă, moale și oferă o căldură plăcută. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.