120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Înlocuiți tricoul de dormit învechit cu o pijama de damă decentă și calitativă, pe care nu veți mai vrea să o dați jos dimineața. Însă nu contează – grozavele noastre pijamale de damă cu mânecă scurtă și pantaloni scurți vă oferă confort și în timpul zilei, mai ales dacă învățați de acasă, lucrați în home office sau vă ocupați de gospodărie și ...

Înlocuiți tricoul de dormit învechit cu o pijama de damă decentă și calitativă, pe care nu veți mai vrea să o dați jos dimineața. Însă nu contează – grozavele noastre pijamale de damă cu mânecă scurtă și pantaloni scurți vă oferă confort și în timpul zilei, mai ales dacă învățați de acasă, lucrați în home office sau vă ocupați de gospodărie și copii. Si imediat ce se răcorește vremea, îmbrăcați pijamale din bumbac sau flanel, cu pantaloni lungi, care în mod garantat vă vor ține de cald.  

Adormiți ca în puf!

Pijamalele din bumbac fac parte dintre acele articole clasice, care nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei. Deosebit de populare sunt acele pijamale realizate din bumbac cu un conținut scăzut de lycra, care asigură finețe și un material ușor, dar și confort termic în timpul nopților mai răcoroase. Din același motiv optați și pentru flanel, care este un material foarte flexibil și moale. În schimb, pe perioada verii dați întâietate satin-ului, care răcorește plăcut pielea și vă oferă astfel un somn neîntrerupt. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–9 din 9 articole
1–9 din 9 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.