120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Înlocuiți tricoul de dormit învechit cu o pijama de damă decentă și calitativă, pe care nu veți mai vrea să o dați jos dimineața. Însă nu contează – grozavele noastre pijamale de damă cu mânecă scurtă și pantaloni scurți vă oferă confort și în timpul zilei, mai ales dacă învățați de acasă, lucrați în home office sau vă ocupați de gospodărie și ...

Înlocuiți tricoul de dormit învechit cu o pijama de damă decentă și calitativă, pe care nu veți mai vrea să o dați jos dimineața. Însă nu contează – grozavele noastre pijamale de damă cu mânecă scurtă și pantaloni scurți vă oferă confort și în timpul zilei, mai ales dacă învățați de acasă, lucrați în home office sau vă ocupați de gospodărie și copii. Si imediat ce se răcorește vremea, îmbrăcați pijamale din bumbac sau flanel, cu pantaloni lungi, care în mod garantat vă vor ține de cald.  

Adormiți ca în puf!

Pijamalele din bumbac fac parte dintre acele articole clasice, care nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei. Deosebit de populare sunt acele pijamale realizate din bumbac cu un conținut scăzut de lycra, care asigură finețe și un material ușor, dar și confort termic în timpul nopților mai răcoroase. Din același motiv optați și pentru flanel, care este un material foarte flexibil și moale. În schimb, pe perioada verii dați întâietate satin-ului, care răcorește plăcut pielea și vă oferă astfel un somn neîntrerupt. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–25 din 25 articole
1–25 din 25 articole