120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ne petrecem cam o treime din viață dormind, așa că de ce să nu facem acest lucru mai plăcut, îmbrăcând o pijama calitativă, care se potrivește perfect? Faceți-vă o bucurie și includeți în garderoba dvs. comoda pijama de damă din bumbac, în care vă veți bucura de momentele romantice lângă șemineu, de o seară de înfrumusețare alături de gașca de ...

Ne petrecem cam o treime din viață dormind, așa că de ce să nu facem acest lucru mai plăcut, îmbrăcând o pijama calitativă, care se potrivește perfect? Faceți-vă o bucurie și includeți în garderoba dvs. comoda pijama de damă din bumbac, în care vă veți bucura de momentele romantice lângă șemineu, de o seară de înfrumusețare alături de gașca de prietene sau de un mic dejun de weekend în pat. Și îndată ce se instalează vremea mai rece, îmbrăcați o pereche de pijamale cu mânecă lungă și pantaloni lungi, care vă vor încălzi în mod plăcut. 

Cum să alegeți o pijama de damă corect? 

Și dvs. vă învârtiți toată noaptea, pijamaua vi se lipește de spate și se strânge într-un singur loc? Alegeți-vă noile pijamale astfel încât ele să fie plăcute la atingere, să lase pielea să respire și să fie fabricate din materiale calitative. Adaptați-vă alegerea în funcție de anotimp – în lunile de iarnă este rândul călduroasei pijamale cu pantaloni lungi, din bumbac sau flanel, în timp ce vara veți aprecia maieuri și pantaloni scurți din satin răcoritor. În orice caz, investiți în calitate. Durata de viață a pijamalelor depinde întotdeauna de calitatea confecționării lor.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.