120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ieșiți în evidență și îmbrăcați boxeri nebuni, cu motive vesele, care vă ilustrează perfect personalitatea. Sunt confecționați din materiale calitative, au o croială bine ajustată și un elastic clasic, ce nu strânge pielea. Fie că vă place să vă dați cu skateboard-ul, să alergați după minge, sau vă simțiți bine în largul mării, în boxerii noștr...

Ieșiți în evidență și îmbrăcați boxeri nebuni, cu motive vesele, care vă ilustrează perfect personalitatea. Sunt confecționați din materiale calitative, au o croială bine ajustată și un elastic clasic, ce nu strânge pielea. Fie că vă place să vă dați cu skateboard-ul, să alergați după minge, sau vă simțiți bine în largul mării, în boxerii noștri puteți mereu fi dvs. înșivă. Preferați să purtați boxeri lungi ? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete pentru bărbați cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Lenjerie intimă veselă pentru fiecare garderobă

Puteți purta lenjerie intimă colorată, cu motive vesele, fără teamă pe sub șorturile de vară, blugii cu care mergeți la servici sau pantalonii de la costum - motivele vesele vor rămâne secretul dvs. Ce este important este ca articolele de lenjerie intimă să se potrivească perfect. De aceea, verificați lungimea piciorului și aveți grijă la elasticul mult prea strâns în talie precum și la cusăturile proeminente, care vă pot irita pielea. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire la boxerii veseli pentru bărbați sau laboxerii lungi bărbați ai brandului Styx, care fabrică articole din 100% bumbac.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–17 din 17 articole
1–17 din 17 articole