120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ieșiți în evidență și îmbrăcați boxeri nebuni, cu motive vesele, care vă ilustrează perfect personalitatea. Sunt confecționați din materiale calitative, au o croială bine ajustată și un elastic clasic, ce nu strânge pielea. Fie că vă place să vă dați cu skateboard-ul, să alergați după minge, sau vă simțiți bine în largul mării, în boxerii noștr...

Ieșiți în evidență și îmbrăcați boxeri nebuni, cu motive vesele, care vă ilustrează perfect personalitatea. Sunt confecționați din materiale calitative, au o croială bine ajustată și un elastic clasic, ce nu strânge pielea. Fie că vă place să vă dați cu skateboard-ul, să alergați după minge, sau vă simțiți bine în largul mării, în boxerii noștri puteți mereu fi dvs. înșivă. Preferați să purtați boxeri lungi ? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete pentru bărbați cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Lenjerie intimă veselă pentru fiecare garderobă

Puteți purta lenjerie intimă colorată, cu motive vesele, fără teamă pe sub șorturile de vară, blugii cu care mergeți la servici sau pantalonii de la costum - motivele vesele vor rămâne secretul dvs. Ce este important este ca articolele de lenjerie intimă să se potrivească perfect. De aceea, verificați lungimea piciorului și aveți grijă la elasticul mult prea strâns în talie precum și la cusăturile proeminente, care vă pot irita pielea. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire la boxerii veseli pentru bărbați sau laboxerii lungi bărbați ai brandului Styx, care fabrică articole din 100% bumbac.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–12 din 12 articole
1–12 din 12 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.