120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Afară se înnorează, ceea ce înseamnă că este timpul să scoateți din dulap ciorapii lungi pentru femei sau acele șosete înalte. Perfecți pentru uzul zilnic sunt ciorapii lungi veseli, pentru femei, cu un design original. Dacă doriți ca aceștia să iasă bine în evidență, purtați-i cu o rochie sau o fustă. Însă dacă dvs. căutați perechea ideală de ...

Afară se înnorează, ceea ce înseamnă că este timpul să scoateți din dulap ciorapii lungi pentru femei sau acele șosete înalte. Perfecți pentru uzul zilnic sunt ciorapii lungi veseli, pentru femei, cu un design original. Dacă doriți ca aceștia să iasă bine în evidență, purtați-i cu o rochie sau o fustă. Însă dacă dvs. căutați perechea ideală de șosete pentru sport, cel mai bine ar fi să alegeți ciorapi lungi funcționali pentru femei, respirabili, hidrofobi și neabsorbanți. Și deoarece noi ne gândim și la domni, la noi veți găsi și șosete peste genunchi pentru bărbați în diferite culori.

Cum să alegeți șosete de damă?

Atunci când alegem șosete, ne ghidăm cel mai mult după design. Totuși, mărimea aleasă incorect sau materialul nepotrivit pot provoca bătături dureroase, bășici sau opărirea atât de inconfortabilă. Deci cum să le alegeți pe cele potrivite? În ceea ce privește croiala, distingem câteva tipuri: șosete joase, ce pot fi purtate cu balerini sau mocasini, tălpiciideali pentru teniși, și șosete înalte, perfecte pentru activități sportive sau pentru a fi purtate cu pantaloni lungi. Dacă este posibil, optați pentru un material natural – de exemplu bumbacul, bambusul sau lâna merino sunt foarte confortabile pentru uzul zilnic.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.