120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru băieți care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Aruncați o privire la comozii boxeri clasici, boxeri care se potrivesc perfect sau la clasicii chiloți pentru băieți, care sunt perfecți mai ales pentru sport sau pe sub pantaloni strâmți. Datorită elasticului lat, țesut, aceș...

Căutați lenjerie pentru băieți care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Aruncați o privire la comozii boxeri clasici, boxeri care se potrivesc perfect sau la clasicii chiloți pentru băieți, care sunt perfecți mai ales pentru sport sau pe sub pantaloni strâmți. Datorită elasticului lat, țesut, aceștia se mențin bine la locul lor, fără a zgâria pielea. Fiți atenți doar la cusăturile accentuate, care ar putea zgâria pielea sau provoca bășici neplăcute.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru băieți?

Alegeți lenjeria intimă pentru băieți cu gândul la pielea sensibilă a copiilor, pentru care sunt deosebit de confortabile materialele naturale, cum ar fi bumbacul respirabil, fibra de bambus și modal. La final, nu trebuie decât să vă hotărâți dacă veți opta pentru chiloți de băieți, boxeri sau boxeri clasici. Gândiți-vă în primul rând la confort. Lejerii boxeri pentru băieți și chiloții de bărbați se fixează bine pe corp și deci pot fi purtați pe sub blugi strâmți, fiind perfecți și pentru sport, în timp ce comozii boxeri clasici se ascund perfect sub pantaloni mai largi și sunt perfecți pe timp de noapte.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–20 din 20 articole
1–20 din 20 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.