120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienul de damă este ceva ce majoritatea dintre noi purtăm toată ziua, așa că este foarte important să ne simțim confortabil purtându-l. De aceea la noi, pe Nedeto.ro, veți găsi sutiene clasice Calvin Klein pentru uz zilnic, sutiene cu dantelă și sutiene push-up pentru ocazii speciale, dar și sutiene sport și lână merino, care vă vor susține ...

Sutienul de damă este ceva ce majoritatea dintre noi purtăm toată ziua, așa că este foarte important să ne simțim confortabil purtându-l. De aceea la noi, pe Nedeto.ro, veți găsi sutiene clasice Calvin Klein pentru uz zilnic, sutiene cu dantelă și sutiene push-up pentru ocazii speciale, dar și sutiene sport și lână merino, care vă vor susține indiferent de activitatea pe care o întreprindeți. Depinde doar de dvs. pe care dintre acestea îl îmbrăcați astăzi.

Cum să alegeți un sutien care să se potrivească perfect?

Articolele de lenjerie pentru damă trebuie să se potrivească perfect, și în cazul sutienelor, acest lucru este valabil de două ori. Mărimea potrivită este factorul determinant pentru ca un sutien să vi se potrivească bine, iar pe aceasta o puteți afla cu ajutorul unui metru de croitorie. Primul lucru pe care trebuie să îl aflați este circumferința sutienelor dvs. - măsurați de aceea exact sub sâni, păstrați metrul la nivel drept. Apoi repetați măsurarea la înălțimea sânilor, peste mameloane. Pentru a afla mărimea ideală a cupei, scădeți circumferința de peste sâni din circumferința de sub sâni. Dacă diferența dintre circumferințe este de aproximativ 10-12 cm, înseamnă că aveți mărimea A.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 48 articole
pe pagină
1–30 din 48 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.