Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Sutienul de damă este ceva ce majoritatea dintre noi purtăm toată ziua, așa că este foarte important să ne simțim confortabil purtându-l. De aceea la noi, pe Nedeto.ro, veți găsi sutiene clasice Calvin Klein pentru uz zilnic, sutiene cu dantelă și sutiene push-up pentru ocazii speciale, dar și sutiene sport și lână merino, care vă vor susține ...

Sutienul de damă este ceva ce majoritatea dintre noi purtăm toată ziua, așa că este foarte important să ne simțim confortabil purtându-l. De aceea la noi, pe Nedeto.ro, veți găsi sutiene clasice Calvin Klein pentru uz zilnic, sutiene cu dantelă și sutiene push-up pentru ocazii speciale, dar și sutiene sport și lână merino, care vă vor susține indiferent de activitatea pe care o întreprindeți. Depinde doar de dvs. pe care dintre acestea îl îmbrăcați astăzi.

Cum să alegeți un sutien care să se potrivească perfect?

Articolele de lenjerie pentru damă trebuie să se potrivească perfect, și în cazul sutienelor, acest lucru este valabil de două ori. Mărimea potrivită este factorul determinant pentru ca un sutien să vi se potrivească bine, iar pe aceasta o puteți afla cu ajutorul unui metru de croitorie. Primul lucru pe care trebuie să îl aflați este circumferința sutienelor dvs. - măsurați de aceea exact sub sâni, păstrați metrul la nivel drept. Apoi repetați măsurarea la înălțimea sânilor, peste mameloane. Pentru a afla mărimea ideală a cupei, scădeți circumferința de peste sâni din circumferința de sub sâni. Dacă diferența dintre circumferințe este de aproximativ 10-12 cm, înseamnă că aveți mărimea A.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 44 articole
pe pagină
1–30 din 44 articole