120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O lenjerie intimă calitativă, care se potrivește perfect, vă oferă încredere pe întreg parcursul zilei și vă face să vă simțiți feminină. Depinde doar de dvs. dacă în garderoba dvs. veți include chiloți de damă clasici, chiloți brazilieni respectabili, chiloți sexy tanga sau comozii chiloți cu picior. Sau faceți-vă o bucurie și achiziționați-vă...

O lenjerie intimă calitativă, care se potrivește perfect, vă oferă încredere pe întreg parcursul zilei și vă face să vă simțiți feminină. Depinde doar de dvs. dacă în garderoba dvs. veți include chiloți de damă clasici, chiloți brazilieni respectabili, chiloți sexy tanga sau comozii chiloți cu picior. Sau faceți-vă o bucurie și achiziționați-vă chiloți de firmă Calvin Klein cu elastic țesut, care se potrivesc perfect pe corp.  

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie de damă intră în contact direct cu pielea, de aceea aveți grijă atunci când alegeți materialul. Pentru uzul zilnic, chiloții din bumbac sunt ideali, deoarece sunt respirabili, ușori și sunt adecvați chiar și pentru pielea sensibilă. Dacă dintr-un motiv anume nu puteți folosi bumbac, atunci încercați chiloții din modal. Acesta este obținut din lemn de fag, poate reține cu 50% mai multă umiditate și nu își pierde culoarea nici după multe spălări. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 291 articole
pe pagină
1–30 din 291 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.