120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Cum să le faceți o bucurie mamei, tatălui și celui mic? Cum altfel decât cu boxeri asortați pentru întreaga familie, care se potrivesc perfect, nu strâng pielea și nici nu o zgârie. Lăsați lumea să știe că acasă jucați pentru o singură echipă! Și nu vă temeți – avem puși de o parte pentru dvs. și șorturi pentru cupluri, care încă își așteaptă p...

Cum să le faceți o bucurie mamei, tatălui și celui mic? Cum altfel decât cu boxeri asortați pentru întreaga familie, care se potrivesc perfect, nu strâng pielea și nici nu o zgârie. Lăsați lumea să știe că acasă jucați pentru o singură echipă! Și nu vă temeți – avem puși de o parte pentru dvs. și șorturi pentru cupluri, care încă își așteaptă primul membru al familiei. De mare succes sunt boxerii asortați Styx care sunt fabricați în Cehia și fabricați doar din bumbac, plăcuți la atingere, ce lasă pielea să respire și sunt tolerați, chiar și de persoanele cu piele sensibilă. 

Cadouri vesele pentru întreaga familie

Rămâneți în pană de idei de cadouri amuzante de Crăciun pentru întreaga familie? Avem o soluție pentru dvs.! Pariați pe misterioasele noastre cutii, un abonament original, care să asigure celui care o primește o livrare de boxeri grozavi de damă și pentru bărbați marca Styx pe o perioadă de 3, 6 sau chiar sau cel mult 12 luni. În fiecare lună, în cutia lui poștală va ajunge o pereche nouă de boxeri fabricați în Cehia, iar la fiecare sfert de an găsește acolo și o pereche de șosete. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transportul - acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 43 articole
pe pagină
1–30 din 43 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.