120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

În boxerii, boxerii clasici și șosetele din bumbac bio vă veți simți bine nu doar la corp, dar și la suflet. Îi recunoașteți din prima pe corp – lenjeria bărbătească și lenjeria de damă din bumbac bio este moale, plăcută la atingere și nu irită pielea, ceea ce o face ideală, chiar și pentru copii mici. În plus, elimină bine transpirația și are ...

În boxerii, boxerii clasici și șosetele din bumbac bio vă veți simți bine nu doar la corp, dar și la suflet. Îi recunoașteți din prima pe corp – lenjeria bărbătească și lenjeria de damă din bumbac bio este moale, plăcută la atingere și nu irită pielea, ceea ce o face ideală, chiar și pentru copii mici. În plus, elimină bine transpirația și are proprietăți antibacteriene, de aceea este ideal și pentru articolele de lenjerie sport. Și de ce vă face bine la suflet? Cultivarea bumbacului organic este și foarte ecologică – nu utilizează îngrășăminte și pesticide sintetice, iar după recoltare solul este întotdeauna lăsat o perioadă de timp pentru a se odihni. 

Fiți sustenabili!

Materialele sustenabile nu sunt doar prietenoase cu mediul înconjurător și cu pielea dvs., dar și cu portofelul dvs. Articolele de îmbrăcăminte din bumbac bio și alte materiale ecologice sunt mai calitative și rezistente, deci nu va trebui să mai cheltuiți așa des bani pe articole noi. Pe lângă bumbacul bio se remarcă și fibra de bambus, inul și lâna merino, care este utilizată în special în producția de șosete sport și îmbrăcăminte. În mare parte, acestea sunt materiale naturale care nu irită pielea (sunt hipoalergenice) și au proprietăți antibacteriene.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–12 din 12 articole
1–12 din 12 articole