120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

În boxerii, boxerii clasici și șosetele din bumbac bio vă veți simți bine nu doar la corp, dar și la suflet. Îi recunoașteți din prima pe corp – lenjeria bărbătească și lenjeria de damă din bumbac bio este moale, plăcută la atingere și nu irită pielea, ceea ce o face ideală, chiar și pentru copii mici. În plus, elimină bine transpirația și are ...

În boxerii, boxerii clasici și șosetele din bumbac bio vă veți simți bine nu doar la corp, dar și la suflet. Îi recunoașteți din prima pe corp – lenjeria bărbătească și lenjeria de damă din bumbac bio este moale, plăcută la atingere și nu irită pielea, ceea ce o face ideală, chiar și pentru copii mici. În plus, elimină bine transpirația și are proprietăți antibacteriene, de aceea este ideal și pentru articolele de lenjerie sport. Și de ce vă face bine la suflet? Cultivarea bumbacului organic este și foarte ecologică – nu utilizează îngrășăminte și pesticide sintetice, iar după recoltare solul este întotdeauna lăsat o perioadă de timp pentru a se odihni. 

Fiți sustenabili!

Materialele sustenabile nu sunt doar prietenoase cu mediul înconjurător și cu pielea dvs., dar și cu portofelul dvs. Articolele de îmbrăcăminte din bumbac bio și alte materiale ecologice sunt mai calitative și rezistente, deci nu va trebui să mai cheltuiți așa des bani pe articole noi. Pe lângă bumbacul bio se remarcă și fibra de bambus, inul și lâna merino, care este utilizată în special în producția de șosete sport și îmbrăcăminte. În mare parte, acestea sunt materiale naturale care nu irită pielea (sunt hipoalergenice) și au proprietăți antibacteriene.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–17 din 17 articole
1–17 din 17 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.