120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă din plin de sport! Îmbrăcați lenjerii funcționale pentru bărbați, create pentru sportivi, și pregătiți-vă să atingeți cea mai bună performanță din viață. Lenjeria sport elimină eficient transpirația și absoarbe mirosurile neplăcute, și în plus are o rezistență mai mare și proprietăți de termoreglare mai bune. Înlocuiți de aceea clas...

Bucurați-vă din plin de sport! Îmbrăcați lenjerii funcționale pentru bărbați, create pentru sportivi, și pregătiți-vă să atingeți cea mai bună performanță din viață. Lenjeria sport elimină eficient transpirația și absoarbe mirosurile neplăcute, și în plus are o rezistență mai mare și proprietăți de termoreglare mai bune. Înlocuiți de aceea clasicele dvs. lenjerii cu boxeri funcționali sau chiloți pentru bărbați, încălțați șosete sport porniți la doborât de recorduri personale. 

Cum să alegeți lenjerie sport pentru bărbați?

Fie că alegeți lenjerie sport pentru bărbați sau lenjerie sport pentru damă, dintre toate lucrurile, cel mai important este ca aceasta să se potrivească perfect – să nu strângă pielea și să nu se ruleze. Alegerea ideală sunt bine fixații boxeri pentru bărbați sau chiloți de bărbați, pe care în lunile reci le puteți completa cu un maieu funcțional. Verificați și calitatea materialelor folosite. În timp ce lenjeriile din fibre sintetice, ca de exemplu poliamida sau poliesterul, elimină rapid transpirația și se usucă rapid, boxerii din fibre de bambus sau lână merino absorb perfect mirosurile, sunt antibacteriene și nu irită pielea.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 201 articole
pe pagină
1–30 din 201 articole