120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă din plin de sport! Îmbrăcați lenjerii funcționale pentru bărbați, create pentru sportivi, și pregătiți-vă să atingeți cea mai bună performanță din viață. Lenjeria sport elimină eficient transpirația și absoarbe mirosurile neplăcute, și în plus are o rezistență mai mare și proprietăți de termoreglare mai bune. Înlocuiți de aceea clas...

Bucurați-vă din plin de sport! Îmbrăcați lenjerii funcționale pentru bărbați, create pentru sportivi, și pregătiți-vă să atingeți cea mai bună performanță din viață. Lenjeria sport elimină eficient transpirația și absoarbe mirosurile neplăcute, și în plus are o rezistență mai mare și proprietăți de termoreglare mai bune. Înlocuiți de aceea clasicele dvs. lenjerii cu boxeri funcționali sau chiloți pentru bărbați, încălțați șosete sport porniți la doborât de recorduri personale. 

Cum să alegeți lenjerie sport pentru bărbați?

Fie că alegeți lenjerie sport pentru bărbați sau lenjerie sport pentru damă, dintre toate lucrurile, cel mai important este ca aceasta să se potrivească perfect – să nu strângă pielea și să nu se ruleze. Alegerea ideală sunt bine fixații boxeri pentru bărbați sau chiloți de bărbați, pe care în lunile reci le puteți completa cu un maieu funcțional. Verificați și calitatea materialelor folosite. În timp ce lenjeriile din fibre sintetice, ca de exemplu poliamida sau poliesterul, elimină rapid transpirația și se usucă rapid, boxerii din fibre de bambus sau lână merino absorb perfect mirosurile, sunt antibacteriene și nu irită pielea.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 170 articole
pe pagină
1–30 din 170 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.