120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

În chiloții și șosetele din bumbac bio vă veți simți bine nu doar la corp, dar și la suflet. Îi recunoașteți din prima pe corp – lenjeria intimă pentru bărbați și cea de damă din bumbac bio este moale, plăcută la atingere și nu irită pielea, ceea ce o face ideală, chiar și pentru copii mici. În plus, elimină bine transpirația și are proprietăți...

În chiloții și șosetele din bumbac bio vă veți simți bine nu doar la corp, dar și la suflet. Îi recunoașteți din prima pe corp – lenjeria intimă pentru bărbați și cea de damă din bumbac bio este moale, plăcută la atingere și nu irită pielea, ceea ce o face ideală, chiar și pentru copii mici. În plus, elimină bine transpirația și are proprietăți antibacteriene, de aceea este ideal și pentru articolele de lenjerie sport. Și de ce vă face bine la suflet? Cultivarea bumbacului organic este și foarte ecologică – nu utilizează îngrășăminte și pesticide sintetice, iar după recoltare solul este întotdeauna lăsat o perioadă de timp pentru a se odihni. 

Fiți sustenabili!

Materialele sustenabile nu sunt prietenoase doar cu mediul înconjurător și cu pielea dvs., dar și cu portofelul dvs. Articolele de îmbrăcăminte din bumbac bio și alte materiale ecologice sunt mai calitative și rezistente, deci nu va trebui să mai cheltuiți așa des bani pe articole noi. În afară de bumbac bio, se merită să investiți și în haine din fibră de bambus, in și lână merino, care își găsește întrebuințarea mai ales la producția de șosete sport și îmbrăcăminte. În mare parte, acestea sunt materiale naturale care nu irită pielea (sunt hipoalergenice) și au proprietăți antibacteriene.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–3 din 3 articole
1–3 din 3 articole