120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu, monocrome, formează baza fiecărei garderobe. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. O veți aprecia mai ales dacă purtați adesea îmbrăcăminte formală sau chiar și costum – în acest caz șosetele monocrome și maieurile, simple, aproa...

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu, monocrome, formează baza fiecărei garderobe. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. O veți aprecia mai ales dacă purtați adesea îmbrăcăminte formală sau chiar și costum – în acest caz șosetele monocrome și maieurile, simple, aproape invizibile, pe care să le purtați sub cămașa transparentă, sunt o necesitate. Din garderobă nu ar trebui să lipsească nici boxeri clasici și boxeri fără imprimeu, care au un aspect elegant și sunt ideali pentru ocazii speciale. 

Materialul calitativ este baza.

Pentru a vă putea simți confortabil, nu trebuie să vă strângă, zgârie sau să vă irite. Baza pentru articolele de lenjerie intimă este un astfel de material calitativ și plăcut la atingere, care nu irită pielea. Pentru uzul zilnic sunt de preferat boxerii clasici, boxerii și șosetele fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Combinația de materiale naturale cu elastan sau poliester este și ea foarte populară. Adăugarea lor îmbunătățește durabilitatea, prelungește durata de viață și crește elasticitatea lenjeriei, rezultând un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 89 articole
pe pagină
1–30 din 89 articole