120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Șosetele medicinale pentru bărbați vor fi apreciate în special de cei care se confruntă cu diabetul, fac sport sau stau toată ziua în picioare. Șosetele se caracterizează și printr-un tiv extra lejer, care nu provoacă picioare umflate și bătături dureroase. În plus, acestea conțin și fibre de argint, care le oferă proprietăți antibacteriene, aș...

Șosetele medicinale pentru bărbați vor fi apreciate în special de cei care se confruntă cu diabetul, fac sport sau stau toată ziua în picioare. Șosetele se caracterizează și printr-un tiv extra lejer, care nu provoacă picioare umflate și bătături dureroase. În plus, acestea conțin și fibre de argint, care le oferă proprietăți antibacteriene, așa că elimină mirosurile neplăcute și previn în mod eficient problemele legate de ciuperca piciorului.

Cum să alegeți șosete medicinale pentru bărbați?

Șosetele medicinale cu conținut de argint trebuie alese în funcție de nevoile dvs. Diabeticii trebuie să aibă grijă în special la tivul elastic pentru a ajuta la depășirea dificultăților asociate cu sindromul piciorului diabetic. Dacă petreceți cea mai mare parte a zilei în picioare, pentru dvs. sunt potrivite șosetele cu călcâiul și vârful întărit. În plus, acordați atenție și calității materialelor – în special persoanele sensibile ar trebui să opteze pentru șosete din bumbac sau șosete din fibră de bambus sau lână merino, care sunt ușoare, lasă pielea să respire și nu irită pielea.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie