120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați șosete în care să puteți sta întreaga zi, fără să vă fie teamă de mirosuri neplăcute? Încercați aceste șosete din fibre de bambus sau șosete cu efect antibacterian, cu adaos de argint, care ucid anumite tipuri de bacterii, absorb mirosurile și previn apariția ciupercilor piciorului. Acestea sunt apreciate mai ales de diabeticii predispu...

Căutați șosete în care să puteți sta întreaga zi, fără să vă fie teamă de mirosuri neplăcute? Încercați aceste șosete din fibre de bambus sau șosete cu efect antibacterian, cu adaos de argint, care ucid anumite tipuri de bacterii, absorb mirosurile și previn apariția ciupercilor piciorului. Acestea sunt apreciate mai ales de diabeticii predispuși la ciuperci ale piciorului, dar și de sportivi sau de persoanele care petrec toată ziua în picioare.

Dați o șansă șosetelor cu efect antibacterian pentru bărbați!

Șosetele antibacteriene pentru bărbați sunt fabricate de cele mai multe ori din fibre de bambus și lână merino, care sunt materiale complet naturale ce distrug bacteriile și previn apariția ciupercii piciorului. În plus, acestea sunt adecvate și pentru persoanele cu pielea sensibilă, care poate fi iritată de fibrele artificiale. O altă modalitate de a adăuga un efect antibacterian șosetelor este folosirea fibrelor sau particulelor de argint. În acest fel își fac apariția, de exemplu șosetele funcționale potrivite pentru sport și outdoor sau șosetele medicinale cu tiv extra larg, pentru diabetici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–27 din 27 articole
1–27 din 27 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.