120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați șosete în care să puteți sta întreaga zi, fără să vă temeți de mirosuri neplăcute? Încercați aceste șosete din fibre de bambus sau șosete cu un conținut de argint, care au un efect antibacterian. Acest lucru înseamnă că acestea ucid anumite tipuri de bacterii, absorb mirosurile și previn apariția ciupercii piciorului. Acestea sunt aprec...

Căutați șosete în care să puteți sta întreaga zi, fără să vă temeți de mirosuri neplăcute? Încercați aceste șosete din fibre de bambus sau șosete cu un conținut de argint, care au un efect antibacterian. Acest lucru înseamnă că acestea ucid anumite tipuri de bacterii, absorb mirosurile și previn apariția ciupercii piciorului. Acestea sunt apreciate mai ales de diabeticii predispuși la ciuperci ale piciorului, dar și de sportivi sau de persoanele care petrec toată ziua în picioare.

Dați o șansă șosetelor bărbătești cu argint!

Aceste șosete, cu efect antibacterian și particule de argint sunt disponibile în mai multe variante. Pentru sport și activități outdoor folosiți șosete funcționale cu argint, care vă permit să vă concentrați doar asupra performanței dvs. și să uitați de picioare transpirate. Dacă efectuați o muncă solicitantă și sunteți mereu în picioare, atunci vi se vor potrivi aceste șosete din froté împletit pe călcâi și vârf, care absorb șocurile. Dacă suferiți de diabet, încercați aceste șosete medicinale, care pe lângă conținutul de argint, se caracterizează printr-un tiv extra larg ce ajută astfel la depășirea dificultăților asociate cu sindromul piciorului diabetic.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–21 din 21 articole
1–21 din 21 articole