120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați șosete în care să puteți sta întreaga zi, fără să vă temeți de mirosuri neplăcute? Încercați aceste șosete din fibre de bambus sau șosete cu un conținut de argint, care au un efect antibacterian. Acest lucru înseamnă că acestea ucid anumite tipuri de bacterii, absorb mirosurile și previn apariția ciupercii piciorului. Acestea sunt aprec...

Căutați șosete în care să puteți sta întreaga zi, fără să vă temeți de mirosuri neplăcute? Încercați aceste șosete din fibre de bambus sau șosete cu un conținut de argint, care au un efect antibacterian. Acest lucru înseamnă că acestea ucid anumite tipuri de bacterii, absorb mirosurile și previn apariția ciupercii piciorului. Acestea sunt apreciate mai ales de diabeticii predispuși la ciuperci ale piciorului, dar și de sportivi sau de persoanele care petrec toată ziua în picioare.

Dați o șansă șosetelor bărbătești cu argint!

Aceste șosete, cu efect antibacterian și particule de argint sunt disponibile în mai multe variante. Pentru sport și activități outdoor folosiți șosete funcționale cu argint, care vă permit să vă concentrați doar asupra performanței dvs. și să uitați de picioare transpirate. Dacă efectuați o muncă solicitantă și sunteți mereu în picioare, atunci vi se vor potrivi aceste șosete din froté împletit pe călcâi și vârf, care absorb șocurile. Dacă suferiți de diabet, încercați aceste șosete medicinale, care pe lângă conținutul de argint, se caracterizează printr-un tiv extra larg ce ajută astfel la depășirea dificultăților asociate cu sindromul piciorului diabetic.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–26 din 26 articole
1–26 din 26 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.