Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Bucurați-vă de relaxarea binemeritată cu ajutorul acestei pijamale bărbătești cu pantaloni lungi, care este special creată pentru nopțile lungi în fața șemineului, nopțile răcoroase și diminețile leneșe de weekend, cu micul dejun în pat. Așa că nu așteptați, îmbrăcați pijamalele călduroase, faceți-vă un ceai fierbinte și nu lăsați frigul să vă...

Bucurați-vă de relaxarea binemeritată cu ajutorul acestei pijamale bărbătești cu pantaloni lungi, care este special creată pentru nopțile lungi în fața șemineului, nopțile răcoroase și diminețile leneșe de weekend, cu micul dejun în pat. Așa că nu așteptați, îmbrăcați pijamalele călduroase, faceți-vă un ceai fierbinte și nu lăsați frigul să vă strice buna dispoziție. Dacă nu sunteți genul tradițional, încercați o cămașă de noapte pentru bărbați, care vă oferă libertate și confort pe timpul nopții.

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați confortabilă?

O pijama bună pentru bărbați trebuie să fie suficient de largă și fabricată din materiale calitative, plăcute la atingere, ce nu irită pielea și absorb eficient transpirația. Alegerea pijamalelor trebuie în același timp adaptată sezonului. În timp ce o pijama pentru bărbați ideală pe timp de iarnă este confecționată din flanel călduros sau lână de oaie, pe timp de vară veți aprecia opijama cu mânecă și pantaloni scurți. Cel mai mare avantaj al pijamalelor din satin răcoros sau din ușorul și respirabilul bumbac este faptul că lasă pielea să respire.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 30 articole
1–30 din 30 articole