120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de relaxarea binemeritată cu ajutorul acestei pijamale bărbătești cu pantaloni lungi, care este special creată pentru nopțile lungi în fața șemineului, nopțile răcoroase și diminețile leneșe de weekend, cu micul dejun în pat. Așa că nu așteptați, îmbrăcați pijamalele călduroase, faceți-vă un ceai fierbinte și nu lăsați frigul să vă ...

Bucurați-vă de relaxarea binemeritată cu ajutorul acestei pijamale bărbătești cu pantaloni lungi, care este special creată pentru nopțile lungi în fața șemineului, nopțile răcoroase și diminețile leneșe de weekend, cu micul dejun în pat. Așa că nu așteptați, îmbrăcați pijamalele călduroase, faceți-vă un ceai fierbinte și nu lăsați frigul să vă strice buna dispoziție. Dacă nu sunteți genul tradițional, încercați o cămașă de noapte pentru bărbați, care vă oferă libertate și confort pe timpul nopții.

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați confortabilă?

O pijama bună pentru bărbați trebuie să fie suficient de largă și fabricată din materiale calitative, plăcute la atingere, ce nu irită pielea și absorb eficient transpirația. Alegerea pijamalelor trebuie în același timp adaptată sezonului. În timp ce o pijama pentru bărbați ideală pe timp de iarnă este confecționată din flanel călduros sau lână de oaie, pe timp de vară veți aprecia opijama cu mânecă și pantaloni scurți. Cel mai mare avantaj al pijamalelor din satin răcoros sau din ușorul și respirabilul bumbac este faptul că lasă pielea să respire.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–13 din 13 articole
1–13 din 13 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.