120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu trebuie să renunțați la dormitul în pijama nici măcar pe perioada verii. Este suficient să alegeți o pijama care să vă lase pielea să respire, în care să nu transpirați nici măcar în nopțile cu călduri tropicale. De mare succes sunt pijamalele pentru bărbați cu mânecă scurtă și cu pantaloni scurți, confecționate din bumbac respirabil sau sat...

Nu trebuie să renunțați la dormitul în pijama nici măcar pe perioada verii. Este suficient să alegeți o pijama care să vă lase pielea să respire, în care să nu transpirați nici măcar în nopțile cu călduri tropicale. De mare succes sunt pijamalele pentru bărbați cu mânecă scurtă și cu pantaloni scurți, confecționate din bumbac respirabil sau satin răcoros. Dacă nu sunteți genul tradițional, dați o șansă cămășii de noapte pentru bărbați, care vă oferă libertate și confort pe timpul nopții.

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați confortabilă?

O pijama bună pentru bărbați trebuie să fie suficient de largă, pentru a nu strânge pielea, și fabricată din materiale calitative, plăcută la atingere, să nu irite pielea și să absoarbă eficient transpirația. Alegerea pijamalelor trebuie în același timp adaptată sezonului. În timp ce o pijama pentru bărbați ideală pe timp de vară este confecționată din satin răcoros sau bumbac ușor și respirabil, în lunile de iarnă vine rândul călduroasei pijama cu mâneci și pantaloni lungi, pe care vă puteți baza să vă țină de cald.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–10 din 10 articole
1–10 din 10 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.