120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de clipele libere, în îmbrăcăminte confortabilă din materiale calitative. Pe Nedeto.ro veți găsi pantaloni de damă, ideali pentru purtat acasă și pentru dormit, pe care nu veți mai vrea să îi dați jos. Au picioarele mai late, elastic obișnuit în talie și sunt foarte plăcuți la purtat. Fiecare va avea de unde alege, sufletele romanti...

Bucurați-vă de clipele libere, în îmbrăcăminte confortabilă din materiale calitative. Pe Nedeto.ro veți găsi pantaloni de damă, ideali pentru purtat acasă și pentru dormit, pe care nu veți mai vrea să îi dați jos. Au picioarele mai late, elastic obișnuit în talie și sunt foarte plăcuți la purtat. Fiecare va avea de unde alege, sufletele romantice cu o înclinație pentru culori delicate dar și iubitoarele de eleganță, pe care le așteaptă pantaloni pentru timpul liber marca Calvin Klein. Preferați să purtați fuste? Atunci achiziționați o pereche de dresuri decente pentru ele. 

Mult succes la sport!

Vă place să faceți sport în timpul liber? În acest caz îmbrăcați pantaloni scurți sport sau colanți elastici din materiale funcționale. Amintiți-vă că îmbrăcămintea din fibre sintetice elimină rapid transpirația și se usucă rapid, în timp ce materialele naturale, cum sunt fibrele de bambus sau lâna merino absorb perfect mirosurile, sunt antibacteriene și nu irită pielea. Nu vreți să renunțați la sportul preferat nici măcar iarna? Achiziționați-vă și lenjerie intimă funcțională, pe care o îmbrăcați pe sub pantaloni. Vă ține de cald, absoarbe mirosurile și elimină transpirația.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.