120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Motive vesele și modele care nu vă spun nimic? Atunci includeți în garderoba dvs. lenjerie intimă monocromă și îmbrăcăminte fără imprimeu, care arată bine, nu este deloc plictisitoare și poate fi combinată după plac. Din garderoba dvs. nu trebuie să vă lipsească în special boxerii monocromi pentru bărbați, care se potrivesc oricărui tip de corp...

Motive vesele și modele care nu vă spun nimic? Atunci includeți în garderoba dvs. lenjerie intimă monocromă și îmbrăcăminte fără imprimeu, care arată bine, nu este deloc plictisitoare și poate fi combinată după plac. Din garderoba dvs. nu trebuie să vă lipsească în special boxerii monocromi pentru bărbați, care se potrivesc oricărui tip de corp și ascund acele câteva kilograme în plus. Datorită croielii lor lejere, nu vă vor strânge și permit pielii să respire în voie, ceea ce îi face să fie ideali, ca și boxeri pentru dormit.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru bărbați?

O lenjerie intimă bine aleasă, este ca și o a doua piele. Pentru a vă simți bine purtând-o, nu trebuie să vă strângă, zgârie sau răcească. Baza este un material de înaltă calitate și plăcut la atingere, în care vă veți simți bine atât atunci când vă relaxați, cât și atunci când faceți sport. Vă putem recomanda cu încredere o lenjerie intimă din bumbac, care lasă pielea să respire, elimină bine umiditatea și nu irită nici pielea sensibilă. Pe timpul verii veți aprecia boxerii și boxeri clasici din satin răcoritor, în timp ce pe timpul iernii vă vor ține de cald boxeri tricotați.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 30 articole
1–30 din 30 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.