120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Indiferent dacă mergeți în fiecare zi să alergați, faceți yoga sau mergeți la sală, în orice tip de sport sunt importante lenjerii funcționale confortabile. În timp ce sutiene sport am putea găsi cam în toate garderobele doamnelor, chiloții sport de damă lipsesc adesea din aceste garderobe. Și totuși acestea vă protejează de abraziunile neplăcu...

Indiferent dacă mergeți în fiecare zi să alergați, faceți yoga sau mergeți la sală, în orice tip de sport sunt importante lenjerii funcționale confortabile. În timp ce sutiene sport am putea găsi cam în toate garderobele doamnelor, chiloții sport de damă lipsesc adesea din aceste garderobe. Și totuși acestea vă protejează de abraziunile neplăcute ale lenjeriei și de locuri dureroase. Aceștia elimină eficient transpirația, absorb mirosurile, lasă pielea să respire și sunt antibacterieni.  

Cum să alegeți chiloți funcționali pentru sport?

Indiferent de sportul pe care îl practicați, alegerea ideală este lenjeria sport de damă din lână merinos sau bumbac, care lasă pielea să respire și are un efect antibacterian. Ce fel de croială alegeți, depinde numai și numai de dvs. și de preferințele dvs. Sunt disponibili atât decenții chiloți brazilieni, cât și tanga de damă. Dacă preferați chiloți cu picior, doar că vă temeți că vor fi vizibili sunt colanții mulați, optați pentru chiloți de damă cu un design fără cusături.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–19 din 19 articole
1–19 din 19 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.