120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați confortabilii boxeri lungi pentru bărbați, cu o croială mai largă? Faceți loc în garderoba dvs. pentru aceste șorturi vesele, cu motive de oi drăgălașe, buldogi francezi sau fructe de pădure. Și pentru că nu era de ajuns, aici își vor găsi locul și iubitorii naturii, cei ai mâncării delicioase și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și băr...

Căutați confortabilii boxeri lungi pentru bărbați, cu o croială mai largă? Faceți loc în garderoba dvs. pentru aceste șorturi vesele, cu motive de oi drăgălașe, buldogi francezi sau fructe de pădure. Și pentru că nu era de ajuns, aici își vor găsi locul și iubitorii naturii, cei ai mâncării delicioase și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport. Vreți să vă surprindeți partenera cu ceva neobișnuit, deloc tradițional? Îmbrăcați boxeri tricotați manual, care nu sunt așa des întâlniți!

Îmbrăcați boxeri cehești marca Styx și Represent

Boxerii pentru bărbați Styx și Represent sunt alegerea ideală pentru toți cei care își doresc o lenjerie intimă perfect croită, de la un brand cehesc. Sunt confecționați din bumbac 100%, un material natural, care este foarte ușor, lasă pielea să respire și este perfect, chiar și pentru pielea sensibilă. Depinde doar de dvs. ce model veți alege și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro veți găsi și șorturi pentru cupluri sau pentru întreaga familie, cu modele amuzante și colorate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 39 articole
pe pagină
1–30 din 39 articole