120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Acești boxeri veseli, cu motiv de cartofi prăjiți crocanți, avocado copt și ardei iute vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Și pentru că nu era de ajuns, la no...

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Acești boxeri veseli, cu motiv de cartofi prăjiți crocanți, avocado copt și ardei iute vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Și pentru că nu era de ajuns, la noi își vor găsi locul și iubitorii de animale, natură și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Cum să alegeți boxeri pentru bărbați ?

Boxerii sunt cu adevărat câștigători în rândul bărbaților. Principalul motiv este croiala lor, care flatează silueta masculină și datorită căreia boxerii nu se strâng și pot fi purtați chiar și sub pantaloni strâmți. Și ce fel de lungime de picior să alegeți? În general, cu cât aveți coapse mai dezvoltate, cu atât mai scurt vă puteți permite să îl aveți. Aruncați o privire la boxerii cehești Horsefeathers sau la boxerii colorați 69SLAM. Nu ați auzit încă de ei? Marca renumită mondial de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, costume de baie și accesorii s-a născut în Bali, paradisul surferilor, al soarelui și al bunei dispoziții.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 31 articole
pe pagină
1–30 din 31 articole