120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Mergeți la cina de Ajun în haine de gală? Descoperiți boxerii veseli, cu motive de Crăciun, și bucurați-vă de adevărata atmosferă de advent. Acești boxeri, cu elastic clasic în talie, vi se vor potrivi perfect, așa că nu mai trebuie să vă abțineți la masa din Ajunul Crăciunului. Bucurați-vă de cozonac, tradiționalul pește prăjit și de delicioas...

Mergeți la cina de Ajun în haine de gală? Descoperiți boxerii veseli, cu motive de Crăciun, și bucurați-vă de adevărata atmosferă de advent. Acești boxeri, cu elastic clasic în talie, vi se vor potrivi perfect, așa că nu mai trebuie să vă abțineți la masa din Ajunul Crăciunului. Bucurați-vă de cozonac, tradiționalul pește prăjit și de delicioasa salată de cartofi! Și nu vă faceți griji – la noi își vor găsi locul și iubitorii animalelor, si naturii și ai mâncării delicioase, dar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Cum să alegeți boxeri pentru bărbați ?

Boxerii pentru bărbați se potrivesc bine în special persoanelor înalte și cât de cât atletice, deoarece îmbrățișează perfect fundul și mândria bărbătească. Și ce fel de lungime de picior să alegeți? În general, cu cât coapsele sunt mai dezvoltate, cu atât mai scurtă vă puteți permite să o aveți. Aruncați o privire la boxerii cehești Horsefeathers sau la boxerii 69SLAM. Nu ați auzit încă de ei? Marca renumită mondial de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, costume de baie și accesorii s-a născut în Bali, paradisul surferilor, al soarelui și al bunei dispoziții.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–19 din 19 articole
1–19 din 19 articole