120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Este sexy, sofisticat și în plus, foarte practic. Tocmai de aceea comodul body de damă face parte din acele articole de bază din garderoba unei femei, împreună cu piese precum chiloți de damă sau ciorapi. La prima vedere seamănă cu un maieu clasic, totuși spre deosebire de acesta, este dotat cu închidere între picioare, datorită căreia îmbrățiș...

Este sexy, sofisticat și în plus, foarte practic. Tocmai de aceea comodul body de damă face parte din acele articole de bază din garderoba unei femei, împreună cu piese precum chiloți de damă sau ciorapi. La prima vedere seamănă cu un maieu clasic, totuși spre deosebire de acesta, este dotat cu închidere între picioare, datorită căreia îmbrățișează frumos silueta și nu se strânge. Body damă de la firma Diesel este deosebit de indicat pentru pantalonii moderni, cu talie înaltă și fustele drepte, pe corp. Cu toate acestea, îl puteți îmbrăca și în timpul antrenamentelor – în aceste cazuri optați pentru un material absorbant, care se usucă repede.

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie intimă influențează în mare parte modul în care vă simțiți. De aceea, la alegerea acestora, axați-vă pe croială, calitatea prelucrării și nu în ultimul rând pe materialele folosite. Oricând aveți ocazia, alegeți materiale textile naturale, care sunt foarte respirabile, plăcute la atingere și hipoalergenice. Pentru uzul zilnic sunt ideale articolele din bumbac și fibre de bambus, în timp ce pentru sport sunt ideale lenjerii, chiloți și șosete din lână merino, care au proprietăți termoregulatoare excelente și absorb eficient mirosurile.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.