120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

A trecut un an și iată-i din nou aici. Crăciun, Ziua Îndrăgostiților sau orice altă sărbătoare? Sărbătoriți-le în pantaloni scurți speciali. Alegeți dintr-o gamă de lenjerie cu motive de Crăciun sau inimioare. La urma urmei, inimile nu aparțin doar Zilei Îndrăgostiților, ci fiecărei zile în care ești îndrăgostit. Pantalonii scurți cu motive de C...

A trecut un an și iată-i din nou aici. Crăciun, Ziua Îndrăgostiților sau orice altă sărbătoare? Sărbătoriți-le în pantaloni scurți speciali. Alegeți dintr-o gamă de lenjerie cu motive de Crăciun sau inimioare. La urma urmei, inimile nu aparțin doar Zilei Îndrăgostiților, ci fiecărei zile în care ești îndrăgostit. Pantalonii scurți cu motive de Crăciun vor face ca această perioadă festivă să fie și mai festivă. O alegere excelentă sunt, de asemenea, pantalonii scurți veseli cu motive de mâncare și băutură, care abundă de Crăciun. Sărbătoriți sărbătorile din acest an în lenjerie elegantă de Crăciun sau în altă lenjerie veselă. Inspiră-te, de exemplu, din gama noastră de pantaloni scurți pentru femei cu motive de animale. De Ziua Îndrăgostiților, te poți transforma într-o pisică sexy.

Pantaloni scurți nu numai cu modele de Crăciun

Pantalonii scurți de Crăciun din oferta noastră au modele de oameni de zăpadă, reni, cadouri, pomi sau spiriduși de Crăciun. Pentru iubitorii de natură, însă, avem și pantaloni scurți cu motive naturale. Indiferent de tratamentul pe care îl alegeți, veți purta întotdeauna pantaloni scurți care sunt incredibil de confortabili. De aceea, această lenjerie intimă se poartă acasă sau pentru a dormi. Pantalonii scurți sunt confecționați din bumbac 100% natural, pe care pielea ta îl va iubi. Au picioare largi care se adaptează la orice mișcare. Talia elastică largă nu apasă și în același timp menține pantalonii scurți la locul lor. Dacă doriți lenjerie de corp cehă pentru femei, alegeți pantaloni scurți pentru femei de la Styx sau Represent. Pantalonii scurți pentru femei Dedoles sunt produși în Slovacia. Trăiți momente speciale în lenjerie elegantă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–28 din 28 articole
1–28 din 28 articole