120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Îți place să te joci cu moda și nu ți-e frică să-ți exprimi personalitatea? Lenjeria intimă de damă cu motiv de mâncare și băutură este tocmai potrivită pentru tine. Când vă bucurați cel mai mult de ele? Depinde de curajul tău! Puteți să vă relaxați în ele în weekend sau să condimentați momentele intime. Distracția va fi cu siguranță asigurată. ...

Îți place să te joci cu moda și nu ți-e frică să-ți exprimi personalitatea? Lenjeria intimă de damă cu motiv de mâncare și băutură este tocmai potrivită pentru tine. Când vă bucurați cel mai mult de ele? Depinde de curajul tău! Puteți să vă relaxați în ele în weekend sau să condimentați momentele intime. Distracția va fi cu siguranță asigurată. Dacă aveți simțul umorului, ar trebui să vă luați și alți pantaloni scurți care să se asorteze cu acești pantaloni scurți, cum ar fi cei cu motive de animale și imprimeuri din natură. Lenjeria intimă veselă pentru femei va face mai plăcută fiecare dimineață în care o vei îmbrăca. Intrați în noua zi cu zâmbetul pe buze.

Lenjeria de corp pentru femei nu numai pentru acasă

Poți purta acești pantaloni scurți veseli nu numai acasă, ci și afară. Este o ținută confortabilă pentru piscină, dar și pentru o excursie la țară. Înlocuitor perfect pentru pantaloni scurți. Datorită croielii confortabile, pantalonii scurți pentru femei sunt, de asemenea, ideali pentru dormit. Preferați lenjeria cehă pentru femei? În acest caz, alegeți dintr-o gamă de pantaloni scurți pentru femei de la Styx și Represent. Pantalonii scurți Dedoles pentru femei sunt cusuți în Slovacia. Indiferent de marca pe care o alegeți, toți pantalonii scurți din gama noastră sunt uniți de confort și design original. Fă-te fericită cu pantaloni scurți cu avocado, fructe sau motive de sărbătoare (Ziua Îndrăgostiților, Crăciun). Pantalonii scurți sunt confecționați din bumbac 100%, ceea ce va fi pe placul pielii dumneavoastră. Au o croială lejeră, sunt aerisiți, iar talia elastică nu apasă. Experimentați singur sentimentul de confort.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole