120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Există un animal în tine? Arată cine ești cu adevărat și poartă lenjerie intimă cu tematică animală. Imprimeurile animaliere sunt cool, iar imprimeurile de pe pantalonii noștri scurți veseli pentru femei te vor face fericită atunci când îți vei deschide dulapul. Dar atunci când le îmbraci? În pantalonii scurți pentru femei cu motive de animale ș...

Există un animal în tine? Arată cine ești cu adevărat și poartă lenjerie intimă cu tematică animală. Imprimeurile animaliere sunt cool, iar imprimeurile de pe pantalonii noștri scurți veseli pentru femei te vor face fericită atunci când îți vei deschide dulapul. Dar atunci când le îmbraci? În pantalonii scurți pentru femei cu motive de animale și natură te vei bucura de confort acasă și de distracție în aer liber. Arătați-le fără rușine la o plimbare. Nu se vor putea distinge de pantaloni scurți.

Lenjerie de corp veselă în care există confort

Pantalonii scurți cu motive de animale, mâncare și băutură sau de sărbători sunt lenjeria de corp perfectă pentru casă. Pantalonii scurți pentru femei sunt atât de confortabili încât pot fi purtați chiar și pentru a dormi. Perfect pentru a înlocui pantalonii de pijama sau pantalonii scurți. Croiala se bazează pe pantalonii scurți clasici pentru bărbați. Această lenjerie intimă pentru femei nu strânge și nu încordează nicăieri. Cureaua elastică largă nu se taie în talie, dar menține pantalonii scurți la locul lor. Pantalonii sunt largi, astfel încât să vă puteți angaja în orice activitate și să vă simțiți întotdeauna liber. Dacă preferați lenjeria de corp cehă pentru femei, alegeți în categoriile de pantaloni scurți pentru femei Styx și Represent. Pantalonii scurți pentru femei Dedoles sunt confecționați de "frații" noștri din Slovacia.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–13 din 13 articole
1–13 din 13 articole