120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

În opinia noastră, pijamaua face parte din orice garderobă, iar cine iubește confortul, sigur nu va renunța la ea seara. Încercăm să le alegem doar pe cele de foarte bună calitate, la urma urmei, clienții noștri merită doar ce e mai bun. Deci, ori totul (super preț, super calitate, super aspect) ori nimic. Știm cu siguranță că pijamalele ofer...

În opinia noastră, pijamaua face parte din orice garderobă, iar cine iubește confortul, sigur nu va renunța la ea seara. Încercăm să le alegem doar pe cele de foarte bună calitate, la urma urmei, clienții noștri merită doar ce e mai bun. Deci, ori totul (super preț, super calitate, super aspect) ori nimic. Știm cu siguranță că pijamalele oferite fac o reclamă personală bună sexului opus. În oferta noastră veți găsi atât pijama cu mânecă scurtă și pijama cu mânecă lungă.

Vreți să faceți o bucurie partenerului dvs. și să îi oferiți un cadou pe care îl va aprecia? Cu siguranță, această pijama pentru bărbați  calitativă nu îi va strica. Oferim și unele articole de lux, de la producători de renume Calvin Klein, sau Tommy Hilfiger . Pe timp de vară veți aprecia mai mult pijamale ușoare, ce permit pielii să respire, cu mâneci scurte, iar pe timp de iarnă, dimpotrivă, mânecile lungi și un material călduros sunt de preferat. Vă recomandăm să mizați pe consacratul bumbac, care poate avea în compoziția sa și elastan sau vâscoză. Cumpărați din e-shop-ul nostru Nedeto.ro!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–9 din 9 articole
1–9 din 9 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.