120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Adormiți greu, vă învârtiți de pe o parte pe alta și dimineața vă treziți obosit? Dacă da, atunci este momentul potrivit să achiziționați noi pantaloni de dormit, care nu vă vor zgâria pielea, ci o vor lăsa să respire în voie și vă vor oferi un somn liniștit și netulburat. Mărimile confecțiilor din comerț vă sunt mici? În oferta noastră veți gă...

Adormiți greu, vă învârtiți de pe o parte pe alta și dimineața vă treziți obosit? Dacă da, atunci este momentul potrivit să achiziționați noi pantaloni de dormit, care nu vă vor zgâria pielea, ci o vor lăsa să respire în voie și vă vor oferi un somn liniștit și netulburat. Mărimile confecțiilor din comerț vă sunt mici? În oferta noastră veți găsi nu doar pantaloni de trening pentru dormit în mărimi de până la 5 XL, dar și pijamale mărimi mari și cămăși de noapte răcoroase, care sunt special făcute pentru bărbații adevărați.

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați comodă?

Pentru a putea dormi bine în pijama, aceasta trebuie să vi se potrivească din punct de vedere al croielii și materialului. Un rol important joacă fibrele naturale, cum ar fi bumbacul și fibrele de bambus, care sunt respirabile, absorb bine transpirația și nu irită nici măcar pielea sensibilă. În schimb, țineți materialele sintetice departe de corpul dvs. - nu numai că veți transpira în ele, dar pot provoca și alergii la nivelul pielii. Atunci când alegeți pijamale, țineți cont și de anotimp – în timp ce pe timpul verii veți aprecia pantalonii scurți și un maieu, imediat ce se răcorește afară, vă vor încălzi pijamalele cu mâneci lungi din flanel și pantalonii pentru bărbați pentru dormit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 30 articole
1–30 din 30 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.