120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Adormiți greu, vă învârtiți de pe o parte pe alta și dimineața vă treziți obosit? Dacă da, atunci este momentul potrivit să achiziționați noi pantaloni de dormit, care nu vă vor zgâria pielea, ci o vor lăsa să respire în voie și vă vor oferi un somn liniștit și netulburat. Mărimile confecțiilor din comerț vă sunt mici? În oferta noastră veți gă...

Adormiți greu, vă învârtiți de pe o parte pe alta și dimineața vă treziți obosit? Dacă da, atunci este momentul potrivit să achiziționați noi pantaloni de dormit, care nu vă vor zgâria pielea, ci o vor lăsa să respire în voie și vă vor oferi un somn liniștit și netulburat. Mărimile confecțiilor din comerț vă sunt mici? În oferta noastră veți găsi nu doar pantaloni de trening pentru dormit în mărimi de până la 5 XL, dar și pijamale mărimi mari și cămăși de noapte răcoroase, care sunt special făcute pentru bărbații adevărați.

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați comodă?

Pentru a putea dormi bine în pijama, aceasta trebuie să vi se potrivească din punct de vedere al croielii și materialului. Un rol important joacă fibrele naturale, cum ar fi bumbacul și fibrele de bambus, care sunt respirabile, absorb bine transpirația și nu irită nici măcar pielea sensibilă. În schimb, țineți materialele sintetice departe de corpul dvs. - nu numai că veți transpira în ele, dar pot provoca și alergii la nivelul pielii. Atunci când alegeți pijamale, țineți cont și de anotimp – în timp ce pe timpul verii veți aprecia pantalonii scurți și un maieu, imediat ce se răcorește afară, vă vor încălzi pijamalele cu mâneci lungi din flanel și pantalonii pentru bărbați pentru dormit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 58 articole
pe pagină
1–30 din 58 articole