120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Preferați să dormiți într-un tricou vechi și într-o pereche de pantaloni de casă, însă v-ați dori să străluciți în fața partenerei, măcar o dată? În acest caz, îmbrăcați noii pantaloni scurți pentru bărbați, ideali pe timp de noapte, care sunt foarte comozi, vaporoși și în același timp eleganți și decenți. Nu vă temeți, ne gândim și la bărbații...

Preferați să dormiți într-un tricou vechi și într-o pereche de pantaloni de casă, însă v-ați dori să străluciți în fața partenerei, măcar o dată? În acest caz, îmbrăcați noii pantaloni scurți pentru bărbați, ideali pe timp de noapte, care sunt foarte comozi, vaporoși și în același timp eleganți și decenți. Nu vă temeți, ne gândim și la bărbații serioși, cărora mărimile confecțiilor din comerț nu li se potrivesc. În oferta Nedeto.ro îi așteaptă atât pijamale mărimi mari și boxeri pentru dormit, cât și cămăși de noapte XXL.

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați comodă?

În alegerea pijamalei, un rol important îl joacă croiala și materialele folosite. Dați întâietate pijamalelor lejere, cu un minim de detalii decorative, precum fermoare și nasturi, care pot provoca iritații neplăcute. Dintre materiale, alegeți bumbacul natural sau fibrele de bambus care vă vor lăsa pielea să respire în voie și nu o vor irita. Luați în considerare și anotimpul! În timp ce pe timp de iarnă veți aprecia o pijama din flanel, cu mânecă lungă și pantaloni pentru dormit, pe timp de vară vă răcoresc în mod plăcut pijamalele din satin cu mânecă scurtă și pantalonii scurți pentru dormit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–17 din 17 articole
1–17 din 17 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.