120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pentru a vă trezi dimineața odihnit și plin de energie, nu este suficient să cumpărați un pat și o saltea calitativă, aveți nevoie și de o pijama calitativă. Din aceea care să nu vă zgârie sau strângă, care să nu provoace zgârieturi dureroase și care să absoarbă bine transpirația. Dacă mărimile confecțiilor din comerț nu vi se potrivesc, alegeț...

Pentru a vă trezi dimineața odihnit și plin de energie, nu este suficient să cumpărați un pat și o saltea calitativă, aveți nevoie și de o pijama calitativă. Din aceea care să nu vă zgârie sau strângă, care să nu provoace zgârieturi dureroase și care să absoarbă bine transpirația. Dacă mărimile confecțiilor din comerț nu vi se potrivesc, alegeți din oferta de pijamale mărimi mari pentru bărbați sau îmbrăcați cămăși de noapte pentru bărbați. Croiala ei lejeră și vaporoasă vă oferă un somn liniștit și netulburat.

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați în mărimi mari?

Dacă nu vă puteți închipui o noapte fără pijamale, să știți că alegerea materialului pentru pijama este foarte importantă. Acesta ar trebui să fie foarte confortabil, să absoarbă bine transpirația și să nu irite pielea. Alegerea ideală o reprezintă o pijama din bumbacul respirabil sau din fibre de bambus, pe de altă parte vă recomandăm să evitați materialele sintetice. În afară de material, luați în considerare și anotimpul – pe timp de vară o pijama din satin, cu mâneci scurte și pantaloni scurți vă va răcori plăcut, în timp ce iarna veți aprecia o pijama din flanel, cu mâneci lungi, care vă va ține sigur de cald.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.