120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de fiecare pas al drumului dvs. către aventură mulțumită șosetelor outdoor pentru bărbați. Rolul lor este de a proteja piciorul de umezeală și de frig, de a preveni transpirația excesivă, de a absorbi mirosurile neplăcute și de a îmbunătăți circulația sângelui în picioare. Alegerea ideală sunt șosetele funcționale cu fibre de argint...

Bucurați-vă de fiecare pas al drumului dvs. către aventură mulțumită șosetelor outdoor pentru bărbați. Rolul lor este de a proteja piciorul de umezeală și de frig, de a preveni transpirația excesivă, de a absorbi mirosurile neplăcute și de a îmbunătăți circulația sângelui în picioare. Alegerea ideală sunt șosetele funcționale cu fibre de argint, care au proprietăți antibacteriene, așadar previn eficient problemele cu ciuperca piciorului. 

Cum să alegeți șosete pentru drumeții?

Atunci când alegeți șosete bărbătești pentru activități outdoor, mărimea potrivită este foarte importantă - șoseta nu trebuie să alunece sau să vă strângă și să vă provoace bătături dureroase la glezne sau la gambă. Tivul șosetei trebuie să depășească marginea pantofului, iar asta va face ca pantoful să nu frece pielea. Axați-vă și pe calitatea materialelor – șosetele ideale pentru bărbați sunt șosetele sport, din froté împletit și șosetele din lână merino. Sau încercați uimitoarele șosete-pantofi,care se modelează complet la piciorul dvs. și vă oferă o libertate de mișcare nelimitată.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.