120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de fiecare pas al drumului dvs. către aventură mulțumită șosetelor outdoor pentru femei. Rolul lor este de a proteja de umezeală și de frig, de a preveni transpirația excesivă, de a absorbi mirosurile neplăcute și de a îmbunătăți circulația sângelui în picioare. Alegerea ideală pentru ghetele de drumeție și pantofii de trekking sunt...

Bucurați-vă de fiecare pas al drumului dvs. către aventură mulțumită șosetelor outdoor pentru femei. Rolul lor este de a proteja de umezeală și de frig, de a preveni transpirația excesivă, de a absorbi mirosurile neplăcute și de a îmbunătăți circulația sângelui în picioare. Alegerea ideală pentru ghetele de drumeție și pantofii de trekking sunt șosetele cu tiv înalt sau ciorapii lungi, care nu se strâng și protejează împotriva bătăturilor pantofilor.

Cum să alegeți șosete pentru drumeții?

Pentru ca șosetele de outdoor de damă să își îndeplinească funcția sută la sută, ele trebuie să se potrivească perfect. De aceea, atunci când alegeți șosete, axați-vă pe mărimea și înălțimea tivului – șosetele nu trebuie sub nici o formă să alunece de pe picior sau să vă strângă, provocând astfel bătături dureroase pe glezne sau gambe. Aveți grijă la calitatea materialelor – de mare succes sunt grozavele șosete funcționale din froté împletit și un amestec de fibre de argint sau șosete din lână merino, care absorb eficient transpirația și au efect antibacterian. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.