120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O știm cu toții - după o zi petrecută în picioare, ne temem de momentul în care trebuie să ne descălțăm în compania prietenilor, a familiei sau a partenerului. Soluția nu este să aveți mereu în geantă o a doua pereche de șosete curate. Este suficient să înlocuiți clasicele șosete cu șosete din fibre de bambus sau șosete cu efect antibacterian ș...

O știm cu toții - după o zi petrecută în picioare, ne temem de momentul în care trebuie să ne descălțăm în compania prietenilor, a familiei sau a partenerului. Soluția nu este să aveți mereu în geantă o a doua pereche de șosete curate. Este suficient să înlocuiți clasicele șosete cu șosete din fibre de bambus sau șosete cu efect antibacterian și conținut de argint, și în acel moment vă puteți lua adio de la mirosurile neplăcute. 

Dați o șansă șosetelor de damă cu argint!

Șosetele antibacteriene cu particule de argint ucid anumite tipuri de bacterii, absorb mirosurile și previn apariția ciupercii piciorului. Pentru sport și activități outdoor sunt recomandate șosetele funcționale cu argint, care vă permit să vă concentrați doar asupra performanței dvs. și să uitați de picioare transpirate. Dar dacă suferiți de probleme de sănătate, de boli precum diabetul sau dacă lucrați în picioare de dimineața până seara, încercați genialele șosete medicinale. În afara conținutului de argint, se caracterizează și printr-un tiv extra lejer, care nu provoacă picioare umflate și bătături dureroase.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–26 din 26 articole
1–26 din 26 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.