120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Fiecare dintre noi cunoaște acest sentiment - ori de câte ori trebuie să ne descălțăm, fie în sala de așteptare a doctorului, fie în vestiar sau chiar în vizită la prieteni, suntem îngroziți de faptul că șosetele ne-au trădat și ne-au făcut picioarele să miroasă toată ziua. Soluția nu este să purtați în geantă șosete curate de rezervă, ci să mi...

Fiecare dintre noi cunoaște acest sentiment - ori de câte ori trebuie să ne descălțăm, fie în sala de așteptare a doctorului, fie în vestiar sau chiar în vizită la prieteni, suntem îngroziți de faptul că șosetele ne-au trădat și ne-au făcut picioarele să miroasă toată ziua. Soluția nu este să purtați în geantă șosete curate de rezervă, ci să mizați pe șosetele din fibre de bambus sau șosetele cu conținut de argint, care ucid eficient bacteriile, absorb mirosurile neplăcute și în plus previn apariția ciupercii piciorului.

Dați o șansă șosetelor cu efect antibacterian pentru femei!

Aceste șosete antibacteriene de damă, cu particule de argint, sunt disponibile în mai multe variante. Pentru sport și activități outdoor folosiți șosete funcționale cu argint, care vă permit să vă concentrați doar asupra performanței dvs. și să uitați de picioare transpirate. Dar dacă suferiți de probleme de sănătate, de boli precum diabetul sau dacă lucrați în picioare de dimineața până seara, încercați genialele șosete medicinale. În afara conținutului de argint, se caracterizează și printr-un tiv extra lejer, care nu provoacă picioare umflate și bătături dureroase.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–12 din 12 articole
1–12 din 12 articole