120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu contează dacă aveți câteva kilograme în plus, un posterior, o burtică sau un bust mai generos. Moda actuală pentru femeile mai plinuțe oferă multe articole ispititoare care vă vor face să vă simțiți irezistibilă. Chiloți cu talie înaltă, lenjerii modelatoare, sutiene cu bretele late sau chiloți modelatori – lenjeriile intime în mărimi mari, ...

Nu contează dacă aveți câteva kilograme în plus, un posterior, o burtică sau un bust mai generos. Moda actuală pentru femeile mai plinuțe oferă multe articole ispititoare care vă vor face să vă simțiți irezistibilă. Chiloți cu talie înaltă, lenjerii modelatoare, sutiene cu bretele late sau chiloți modelatori – lenjeriile intime în mărimi mari, pentru damă, vă vor reda garantat încrederea în sine pierdută. Și ce puteți îmbrăca pe timp de noapte? Ideală este confortabila pijama sau lejera cămașă de noapte, care permit pielii să respire în voie. 

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru siluete plinuțe?

Articolele de lenjerie intimă alese în mod corespunzător vă pot sublinia punctele forte și ascunde defectele minore. Dacă vreți să acoperiți o burtică mai mare, alegeți chiloți cu talie înaltă sau încercați lenjerii modelatoare, care vă modelează curbele senzuale. Cu bustul mai generos se descurcă sutienele cu bretele mai late și închidere rezistentă, care oferă un grad mare de susținere. Și totuși, moda de damă pentru siluete mai plinuțe oferă mult mai mult – nu sunt un subiect tabu nici seturile de lenjerie intimă, cămășile de noapte seducătoare sau chiar și chiloții tanga de damă.
Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.