120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu vă lăsați constrânsă de o lenjerie intimă prea strâmtă și incomodă. Dacă faceți parte dintre femeile cu forme mai pline, respectați-vă formele și îmbrăcați chiloți de damă și chiloți tanga, care vă vor crește încrederea în sine. Actuala modă pentru siluete plinuțe oferă nenumărate articole atrăgătoare care se potrivesc femeilor cu burtică, f...

Nu vă lăsați constrânsă de o lenjerie intimă prea strâmtă și incomodă. Dacă faceți parte dintre femeile cu forme mai pline, respectați-vă formele și îmbrăcați chiloți de damă și chiloți tanga, care vă vor crește încrederea în sine. Actuala modă pentru siluete plinuțe oferă nenumărate articole atrăgătoare care se potrivesc femeilor cu burtică, fund și coapse mai generoase. Și ce să îmbrăcați pe timp de noapte? Cel mai bine este să vă scoateți complet lenjeria intimă pe timp de noapte și să purtați în schimb o pijama confortabilă sau o cămașă de noapte care să vă lase pielea să respire liber. 

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru siluete plinuțe?

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, nu trebuie neapărat să renunțați la confort și un design atrăgător. Trebuie doar să vă cunoașteți măsurile și să știți ce croială de lenjerie intimă vă va contura forme seducătoare. Un pariu sigur sunt chiloții de damă cu talie înaltă, chiloții tanga pentru siluete plinuțe, chiloții modelatori și sutienele cu bretele mai late, care în doar câteva momente vă vor readuce încrederea pierdută. Și nu uităm nici de domnii cu forme mai deosebite – aruncați o privire la articolele de lenjerie intimă pentru bărbați pentru siluete plinuțe și faceți partenerului o bucurie cu o pereche nouă de boxeri sau boxeri clasici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–7 din 7 articole
1–7 din 7 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.